Ara

Okulumuz Muhasebe ve Finansman Alanı 9,10 ve 11. sınıflarından 18 öğrenci ve 1 öğretmen tarafından Anadolu Grubuna ait Isuzu fabrikasında stok yönetimi ve muhasebeleştirme konusunda teknik gezi ve konferansa katılım gösterildi.

Ara

Okulumuz Ulaştırma Hizmetleri alanından 2 öğretmen ve 18 öğrenci Ekol lojistik firmasının Lotus depo tesislerinde mesleki gezi ve bilgilendirme sunumuna katılım gösterdi.

Kas

Okulumuzda veli toplantıları öncesi velilerimize yönelik "kadına el kal-ka-maz" projesine ve teknoloji bağımlılığına yönelik sunumlar gerçekleştirildi. Veli toplantıları sonrası ise şube öğretmenler kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

Kas

Okulumuz muhasebe ve finansman alanı öğrenci ve öğretmenleri tarafından İlçemiz organize sanayii bölgesindeki firmalara mesleki ve teknik gezi düzenlendi

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Haftasında 12.sınıf öğrencimiz Tuğba YAŞAR ilçemizde düzenlenen kompozisyon yarışmasında birinci olmuştur. Birincilik ödülünü Dilovası Kaymakamımız Sn. Metin KUBİLAY'dan almıştır.  Kendisini ve öğretmenlerini kutlar başarılarının devamını dileriz.

Kas

Okulumzuda TEKNOFEST eğitimi verildi.

Okulumuzda 10 Kasım Atatürk'ü Anma Töreni Gerçekleştirildi

Kas

Okul temelli mesleki eğitim hizmet içi program kapsamında Olumlu Okul İklimi Yaratma, Etkili İletişim ve AB projeleri hazırlama teknikleri semineri Seyhan Yılmam Ongun ve Volkan Özgör tarafından gerçekleştirildi. Öğretmenlerimiz seminer sonucunda memnuniyetlerini ifade ederek Ab projelerine daha fazla katılım gerçekleştireceklerini dile getirdiler.

Kas

Teknik gezi planı kapsamında okulumuz Öğrencileriyle MÜSİAD EXPO 2022 Ticaret Fuarı Gezisi gerçekleştirildi.

Ekm

Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı.

Ekm

Yılport Ulaştırma Hizmetleri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Proje Okuluna Okul Müdürü olarak atanmam münasebetiyle Hayırlı olsun ziyaretleriyle Şahsımı onurlandıran Eğitim destekçisi öğrenci ve sporcu dostu Dilovası Belediye Başkan Yardımcısı Sn. Sinan YAŞAR ve  Diliskelesi Mahallesinin çalışkan Muhtarı Sn. Mehmet ÖZAY'a nazik ziyaretleri için çok teşekkür ediyorum.

Öztürk ONURSAL

Ekm

Okulumuz 12.sınıf öğrencileri Gebze Teknik Üniversitesi tarafından düzenlenen " İşte İşin" konferansına katıldı.

Ekm

Okulumuz öğrencilerine İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimi Ulaştırma Hizmetleri Alan Şefi Sedanur KELEŞ tarafından verildi.

Ekm

11/E Pazarlama ve Perakende alan öğrencileri için Koton ve Boyner mağazalarına eğitim amaçlı teknik gezi düzenlendi.