Ara

Bugün, Günlerden Tanıtım ve Bilgilendirme günüydü. Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı, Gebze Ticaret Odası Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Kocaeli Kent Konseyi Yönetim Kurulu Üyesi de olan gazeteci Sn. Adalet BORA misafirimiz oldu. Sn. BORA'ya Okulumuzda "Kariyer Günleri" kapsamında yaptığımız ve yapacağımız etkinlikler hakkında bilgi verdik. Ayrıca English Speaking Cafe de öğrencilerimizle ingilizce oyunlar oynadı. Henüz daha yeni yaptırdığımız "15 Temmuz Şehitler  Köşesi" hakkında bilgi verdik. Ayrıca yapımını tamamladığımız 3 Atölye ve Simülasyon cihazı hakkında bilgilendirdik. Sn. BORA'ya yoğun iş temposu arasında Okulumuzu ziyaretleriyle bizleri şereflendirdikleri için Okul Müdürümüz Öztürk ONURSAL ve okulumuz adına çok teşekkür ederiz.

Kendisine okulumuzla ilgili yaptığı haberden ötürü de çok teşekkür ederiz.

Ara

Okul Müdürümüz Öztürk ONURSAL, Kocaeli Satranç İl Temsilcisi Ahmet AÇIKGÖZ ile birlikte Derince İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atanan Sayın Ayhan ERİN'e hayırlı uğurlu olsun ziyaretinde bulundu.

Ara

Tahir BÜYÜKAKIN'ın Deniz Kuvvetleri Komutanlığı yetkilileriyle yaptığı görüşmeler olumlu sonuçlanmış ve bunun neticesinde Türkiye'nin en büyük yerli ve milli gemisi TCG Anadolu, 30 Kasım'da İzmit Körfezi'ne demirleyerek 6 Aralık Çarşamba gününe ziyaretçilerini ağırlıyor. Biz de Büyükşehir Belediye Başkanı'mızın sayesinde ülkemizin ve Türk Donanmasının gururu olan TCG Anadolu Gemisine öğrencilerimiz ve Rehber Öğretmenimiz Dicle ALTUN ile ziyaret fırsatında bulunduk.

Ara

Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürü Sn. Yasir ŞAHİN okulumuza kariyer günleri kapsamında teşrif ettiler. Okulumuzun öğrencilerinin kendi alanları ile ilgili sorularına cevap verip engin tecrübelerini öğrencilerimizle paylaştılar. Ayrıca Genel Müdürümüze bu ziyaretinde Konya Selçuk Üniversitesi eski rektörü Genel Cerrahi Uzmanı Sn. Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN'de eşlik ettiler. Okulumuza teşriflerinden ötürü kendilerine çiçek takdiminde bulunduk ve sürpriz tablo hediyemizi takdim ettik. Genel Müdürümüz 1915 Çanakkale Köprüsü açılışı adına basılan 1000 liralık Gümüş hatıra para ile Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılı anısına basılan 5 TL'lik Gümüş hatıra parayı Okul Müdürümüz Öztürk ONURSAL'a hediye ettiler. Kendilerine ve Rektör Hocamıza yoğun programlarına rağmen davetimizi kırmayıp okulumuza teşrif ettikleri için okulumuz adına sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

Ara

Bugün bizleri kurumlar arası işbirliği kapsamında ziyaret eden hocalarımıza teşekkür ederiz. Okulumuzda Türkiye'de sadece bir adet bulunan Simülasyon cihazının MYO ile kendi öğrencilerimizin ortaklaşa kullanabilmeleri için temel konularda mutabık kaldık. Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, Denizcilik Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Celil Aydın, Denizcilik Meslek Yüksekokulu Ulaştırma Hizmetleri Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Onur Saylan, Öğretim Elemanları Dr. Öğr. Üyesi Üstün Atak ve Öğr. Gör. Hayrullah Altınok'a saygılarımızla.

Ara

Dilovası Gebkim MTAL de Tübitak Bilim Söyleşisine Katılım gösterdik. Okul Müdürü mevkidaşım Sn. ilknur BOLU'ya nazik misafirperverliği için çok teşekkür ederim.

Ara

Okulumuzda bir proje kapsamında 15 öğrencimizle Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi’ne gezi düzenledik. Bu gezi için Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Tahir Büyükakın'a sevgi ve saygılarımızla.

Kas

24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle Yılport Ulaştırma Hizmetleri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak Öğretmenlerimizle birlikte akşam yemeği yedik bu vesileyle başarılı çalışmalar gösteren öğretmen arkadaşlarımıza da plaketlerini takdim ettik. Tüm genç öğretmen arkadaşlarımıza bundan sonraki hayatlarında başarılar dileriz iyi ki varsınız. Nice 24 Kasımlara. Gitarist Müzik Öğretmenimiz Nazım ÜNSAL'dan de canlı performans şarkılar dinledik.

Kas

Okulumuz Biyoloji Öğretmeni AYLA ÖZKILIÇ'ın yürütttüğü WISER TODAY BETTER TOMORROW e-Twinning projesi ulusal kalite etiketi aldı. İklim değişikliği, küresel ısınma ve geri dönüşüm konularında farkındalık oluşturmak amacıyla yürütülen projemizde öğrencilerimizin araştırma yaparak etkileşimli öğrenmelerine olanak sağlandı. Okul olarak 2.ULUSAL KALİTE ETİKETİ'ni almış bulunmaktayız. Porjde emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuzda yapılan program ile kutlandı. Yapılan programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz.

Kas

Bugün çok önemli bir misafirimiz vardı. Eğitimci, yazar ve şair Sn. Zekeriya ERDİM, "Mektepten Mesleğe Hayata Hazırlık' temalı söyleşiyle ögrencilerimizin gönüllerinde taht kurdu. Tecrübeleriyle  Geçmiş, bugün ve gelecek arasında köprü kurarak anlatımını kısa hikayelerle zevki hale getirdi. Kendilerine  yoğun programlarına rağmen bizleri kırmayarak davetimizi kabul ettikleri için teşekkür ediyorum. Programımıza  katılım gösteren Dilovası Polisan Ortaokulu Müdürü Sn. Bahtiyar Yılmaz, Hacı Seyit Taşan ilkokulu Müdürü Sn. Melikşah İyidiker, iş insanları Sn. Cahit Ekdi ve Sn. Hikmet Demir'e, tüm öğretmenlerimize ve nezaketle dinleyen öğrencilerime teşekkürlerimi sunuyorum.

Kas

İstiklal Mücadelemizin Başkomutanı, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün Aramızdan Ayrılışının 85.Yılında Saygı, Özlem ve Minnetle Anıyoruz...

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı. Cumhuriyetimizin ilanının 100. yılı münasebetiyle okulumuzda öğretmen ve ögrencilerimiz tarafından hazırlanan program büyük bir beğeniyle karşılandı. Programa katkı sunan büyük bir emek veren öğretmen ve öğrencilerimizi yürekten kutluyorum.

Ekm

İstiklâl mücadelemizin önderi, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşları başta olmak üzere bütün şehit ve gazilerimizi şükran, saygı ve rahmetle anıyoruz.

Türkiye Cumhuriyet'inin 100. yılı kutlu olsun!