Kas

Okulumzuda TEKNOFEST eğitimi verildi.

Okulumuzda 10 Kasım Atatürk'ü Anma Töreni Gerçekleştirildi

Kas

Okul temelli mesleki eğitim hizmet içi program kapsamında Olumlu Okul İklimi Yaratma, Etkili İletişim ve AB projeleri hazırlama teknikleri semineri Seyhan Yılmam Ongun ve Volkan Özgör tarafından gerçekleştirildi. Öğretmenlerimiz seminer sonucunda memnuniyetlerini ifade ederek Ab projelerine daha fazla katılım gerçekleştireceklerini dile getirdiler.

Kas

Teknik gezi planı kapsamında okulumuz Öğrencileriyle MÜSİAD EXPO 2022 Ticaret Fuarı Gezisi gerçekleştirildi.

Ekm

Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı.

Ekm

Yılport Ulaştırma Hizmetleri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Proje Okuluna Okul Müdürü olarak atanmam münasebetiyle Hayırlı olsun ziyaretleriyle Şahsımı onurlandıran Eğitim destekçisi öğrenci ve sporcu dostu Dilovası Belediye Başkan Yardımcısı Sn. Sinan YAŞAR ve  Diliskelesi Mahallesinin çalışkan Muhtarı Sn. Mehmet ÖZAY'a nazik ziyaretleri için çok teşekkür ediyorum.

Öztürk ONURSAL

Ekm

Okulumuz 12.sınıf öğrencileri Gebze Teknik Üniversitesi tarafından düzenlenen " İşte İşin" konferansına katıldı.

Ekm

Okulumuz öğrencilerine İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimi Ulaştırma Hizmetleri Alan Şefi Sedanur KELEŞ tarafından verildi.

Ekm

11/E Pazarlama ve Perakende alan öğrencileri için Koton ve Boyner mağazalarına eğitim amaçlı teknik gezi düzenlendi.

Ekm

Öğrenci / Öğretmen Destek Sistemine https://ods.eba.gov.tr/giris linkinden ve web sayfamızın solunda yer alan hızlı bağlantılardan ÖDS butonuna tıklayarak erişim sağlayabilirsiniz.

Ekm

Okul Aile Birliği toplantısı velilerimizin ve öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

2021-2022 eğitim öğretim yılı yapılan çalışmaları sunu şeklinde gösterilerek bilgilendirme yapıldı.

2021-2022 dönemi yönetim kurulu ibra edildi.

2022-2023 eğitim öğretim yılı Okul Aile Birliği yönetim ve denetim kurulu seçildi.

2022-2023 eğitim öğretim yılı faaliyetlerine  ilişkin velilerle fikir alışverişi yapıldı.

Toplantı, okul müdürümüz Öztürk ONURSAL'ın iyi dilek ve temennileriye sona erdi.

Ekm

Okulumuzda Mevlid-i Nebevi kutlama programı  kapsamında öğrencilerimizle söyleşi yapan Kocaeli Üniversitesi İlâhiyat Fakültesi  Öğretim Üyesi Sn. Dr. Öğrt. Üyesi Recai ÇETRES'e,  yoğun programlarına rağmen zaman ayırıp teşrif eden  Dilovası ilçe  Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Murat Balay'a, Diliskelesi Mahalle Muhtarımız  Sn. Mehmet ÖZAY'a ve Okul Aile Birliği Başkanımız Sn. Mehmet ŞİRİNGÜL'e teşekkürlerimizi sunuyoruz.