KOCAELİ / DİLOVASI - YILPORT ULAŞTIRMA HİZMETLERİ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ

YILPORT ULAŞTIRMA HİZMETLERİ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ

Diliskelesi Mah. Saygın Caddesi NO 63 Dilovası/KOCAELİ
Vizyon
Ülkemizin mesleki eğitim alanındaki gelişmelerinin önünde model; çalışanları ve öğrencileri ile çevre tarafından örnek alınacak lider bir kurum olmaktı.
Misyon
Mesleki teknik ve akademik eğitim alanında, yüksek öğrenim ve iş dünyasının beklentilerine uygun, manevi değerlere sahip, gelişmelere açık, teknolojiyi takip eden, mesleki ve kültürel bilgiye ulaşan ve kullanan, karar verme becerisi gelişmiş, inovatif düşünen, girişimci, lider, mutlu ve özgür bireyler yetiştirmektir.
Kütüphane Kitap Sayısı :2000
Ulaşım
Dilovası ve Gebze ilçe merkezlerinden her 30 dakikada bir otobüs seferi vardır. Otobüsler okulumuza 50 metre önünden geçmektedir. 303-305-306-310-325 nolu otobüsler ile okulumuza ulaşım sağlayabilirsiniz.
Çayırova, Gebze, Dilovası, Körfez yönünden servisler vardır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Kocaeli il merkezine 35 km Dilovası ilçe merkezine 4 km Gebze ilçe merkezine 8 km mesafededir.